Köpvillkor

Information om frakt och leverans och ångerrätt.

Hur mycket kostar frakten?
Vi skickar inom Sverige till en fast fraktkostnad om 69 kr per beställning. För närvarande har vi tyvärr inte möjlighet att skicka beställningar utomlands.

Hur betalar jag?
Du betalar med kortbetalning, Plusgiro eller Swish vid beställningstillfället.

Hur skickas min beställning?
Din beställning packas omsorgsfullt och skickas spårbart med PostNord till Din postlåda eller till Ditt närmaste postombud beroende på försändelsens storlek.

När får jag min beställning?
Vi behandlar Din beställning så fort som möjligt men oftast inom 1-3 arbetsdagar. Leverans sker normalt inom 3 arbetsdagar från det att paketet skickats från oss. Föreningen ansvarar inte för eventuella förseningar orsakade av fraktbolag.

Hur spårar jag min beställning?
En avisering från PostNord med ditt spårningsnummer skickas så snart vi behandlat Din beställning. Aviseringen skickas till den mailadress Du angett vid beställningen.

Kan jag ändra i min beställning?
Vi har tyvärr inte möjlighet att ändra innehåll i en lagd beställning.

Hur ångrar jag mitt köp?
Du har enligt distansavtalslagen rätt att ångra Ditt köp i 14 dagar efter mottagen vara. Kontakta shop@hagstromerbiblioteketsvanner.se uppge Ditt ordernummer och meddela att Du vill utnyttja din ångerrätt. Använd gärna konsumentverkets ångerblankett  och bifoga i Ditt mail. Du som köpare står själv för returporto och emballage och varan ska vara i samma skick som när Du tog emot den. Du kan alltid annullera Din beställning så länge den inte skickats från oss.

Kan jag hämta upp eller lämna tillbaka en vara från webshopen på Hagströmerbiblioteket.
Ja, men endast genom att först boka en tid för inlämning/upphämtning. Maila shop@hagstromerbiblioteketsvanner.se för att boka en tid.

Vad gör jag om paketet blivit skadat i frakten?
Om emballaget är tydligt skadat vid utlämningsstället ber vi Dig att inte hämta ut paketet och att Du kontaktar oss via shop@hagstromerbiblioteketsvanner.se Upptäcker Du en skadad vara först när du öppnar paketet ber vi Dig att fotografera skadorna och bifoga bilderna i ett mail till oss. Vid konstaterad fraktskada skickar vi nya varor till Dig utan kostnad.

Hur behandlas personuppgifter?
Det är viktigt för oss att Du känner Dig trygg med hur vi hanterar Dina personuppgifter. Läs mer om Föreningen Hagströmerbibliotekets vänner policy för behandling av personuppgifter .